Specijalizovana prodavnica IT opreme i usluga za pravna lica

Naslovna

PROFESIONALNA IT OPREMA

C3 Profit knfiguracije

Računari C3 serije orijentisani su na poslovnu i profesionalnu upotrebu. Komponente C3 serije su «Top Tier» i/ili «Best Buy», pažljivo su birane, testirane i složene za dugoročnu upotrebu. C3 seriju odlikuje beskompromisna stabilnost, premium kvalitet, najbolje cijene u klasi i vrhunska podrška.

Clerk računar je namjenjen operativcima „prve linije“: obrada teksta, unos računovodstvenih podataka i drugih administrativnih i uredskih zadataka. Clerk modeli su nadasve stabilini, namjenjeni za dugotrajan rad. Iako ekonomični i energetski efikasni izdašni su u perfomansama i na njima se mogu obavaljati i složeniji zadaci

Cruncher računar: tamo gdje stabinosti i kvalitet nisu kompromis a brzina se podrazumjeva. Više modela i mogućnosti proširenja omogućuje bolje prilagođavanje vašim poslovnim potrebama. Bilo da ste računovođa, programer ili inžinjer Cruncher će odgovoriti svim zadacima. Kvalitet komponenti i specifikacije omogućuju multitasking, virtualizaciju i serverske role.

„Od profesionalaca za profesionalce“. Mi znamo koliko cijenite vrijeme dok stvarate kvalitet. „State of Art“ komponente, vrhunska stabilnost i brzina su u vrhu svjetskih rezultata. Creator računar je dizajniran da bude alat u tom procesu. Znamo da ništa manje i ne očekujete!

Korpa
Start typing to see posts you are looking for.